Vendéglő

Vendéglőnket szállóvendégeink javaslatára és kérésére hoztuk létre, hogy általa teljeskörű szolgáltatással tudjuk kielégíteni a hozzánk pihenni, üdülni ellátogató családok, vagy éppen átutazóban lévő üzletemberek igényeit.

A közel 200 fő befogadására alkalmas vendégtér teljesen elkülönülten működik a panziótól, nem zavarva a szállóvendégek nyugalmát, de kellemes környezetet biztosítva a városból hozzánk kilátogató, vagy az átutazóban erre járó vendégeinknek.

Vendéglőnk működtetését tekintve főként a családi és baráti rendezvények, lakodalmak, ballagások, értekezleteket követő ebédek megrendezésére szakosodott.
A zárt vendégtérhez szorosan kapcsolódó kerti kiülőkkel beépített terasz party jelleget biztosít a nyári rendezvényeink lebonyolításához.

Étlapunk összeállításánál a magyaros konyha ízvilágát céloztuk meg, de terveink között szerepel különböző országok konyhájának megismertetése is vendégeinkkel gasztronómiai hetek keretében.
Étlapunkat évszaknak megfelelően frissítjük, módosítjuk, bízva benne, hogy ételeink között minden vendégünk talál kedvére valót. A vendéglőben vállaljuk családi, baráti, vagy céges rendezvények lebonyolítását.
Nyári időszakban kerti party jellegű bulikat is tudunk szervezni a szökőkúttal meghitté tett, ezüstfenyőkkel körbevett mintegy 120 vendég fogadására berendezett kertben.

A vendéglőt az adott évszak időjárásának megfelelően tudjuk vendégeink kényelmébe állítani.
Télen mediterrán hangulatú fűtött helyiség hófedte ezüstfenyőkkel övezve, nyáron a kellemes melegben oldalfalainak nyithatósága folytán kellemesen szellős nyári kerthelyiség, míg a kánikula beköszöntésekor kellő klímatizálás mellett hűsítő környezetben tölthetik el ebédjüket, vacsorájukat vendégeink.
A vendéglő főbejárata a szarvasi út melletti parkolónál található.
A parkoló teljes területe kamerával megfigyelt terület, melyet a vendégeink bent szemmel kisérhetnek a monitoron.