Rubin panzió

Esküvői helyszín

Vidéki esküvő helyszínt keresel emberi áron?

…ahol az álom valóság

MIÉRT ÉRI MEG MINKET VÁLASZTANI ESKÜVŐI HELYSZÍNNEK?

-2023-as árak!
-korlátlan étel és italfogyasztás
-nincsen terembérleti díj
-nincsenek rejtett költségek
-saját konyha
-svédasztalos ételfogyasztás
-leveseket asztalra tálaljuk, melegen tartva, folyamatosan utántöltve
-segítséget nyújtunk a teljes esküvő leszervezésében
-az ifjú párnak grátisz szoba a lagzi estélyére
-vendégeiteknek szálláslehetőség helyben
-kamerával megfigyelt parkolóhelyek

Ha egy igazi vidéki és olcsó, esküvői helyszínt álmodtatok meg, vagy valami igazán különleges esküvői helyszínt kerestek vidéken, ha olyan esküvői helyszínt kerestek, ahol van szállás a násznépnek, akkor a Rubin Panzió a tökéletes esküvői helyszín, amennyiben vidéken keresgélsz.

Több éves esküvőszervezői, vendéglátó és rendezvényszervezői tapasztalatunk segítségével, mi pontosan úgy szervezzük meg életed legfontosabb nagy napját, ahogy az álmaidban elképzelted, a legény- és lánybúcsútól, a szertartáson keresztül, egészen a lakodalomig.

 

Mitől igazán különleges a Rubin Panzió esküvői helyszíne?

 

Természetesen első sorban Tőletek lesz különleges az esküvői helyszín. Nem ragaszkodunk a hagyományokhoz, a szokásokhoz, inkább bátorítunk Titeket, hogy éljétek meg az álmaitokat, ötleteiteket, legyen szó dekorról esküvői vacsoráról, menetrendről, bármiről.

Ha rendezvényekről van szó, mi a komplex és profin kivitelezett megoldások hívei vagyunk.  Minden egyedi igényt kielégítünk, hogy nálunk az álmok tényleg valósággá váljanak.

A Rubin Panzió több hektáros területén lehetőség van fedett, illetve kültéri hagyományos és “bohém” esküvők szervezésére 200 főig.

A Rubin Panzió felel az ínycsiklandozó fogásokért, ami lehet vendégváró svédasztalos vacsora, illetve hagyományos tálszervízes gasztronómiai élmény. Otthonosan mozgunk a hagyományos magyaros ízekben, de szívesen ötletelünk Veletek, hogy a kedvenc ételeitekből álljon össze az esküvői vacsora.

A hangulatos panziónk alkalmas legény- és lánybúcsúk szervezésére is, sőt, a többnapos esküvők esetében a vendégeket szállás lehetőséggel is rendelkezünk.

Esküvőhelyszínünk kis és nagy létszámú esküvők számára is ideális, ahol nem csupán az esküvői szertartást és vacsorát szervezhetitek le, hanem egy komplett élményfalut adunk a násznép összes tagjának. 

Rubin panzió a tökéletes vidéki esküvői helyszín

Álomesküvő télen-nyáron

 

Rubin panzió Gyomaendrőd valódi ékszerdoboza, ami csupán egy karnyújtásnyira helyezkedik el a központtól. A hamisítatlan falusi idill, exkluzív környezetet nyújt a jegyespár és a nagy napra érkező vendégek számára.

Birtokunkon jó idő esetén szabadtéri esküvőhelyszínt biztosítunk varázslatos környezetben, az esküvői vacsorának és a lakodalomnak, ahol reggelig tartó önfeledt mulatság veheti kezdetét.

A Rubin panzió birtok jellegének, természeti adottságainak és egyedi vidéki atmoszférájának köszönhetően kreatív esküvői fotózásra és videóforgatásra is tökéletesen alkalmas.

Nálunk a klasszikus esküvői szezon után sem áll meg az élet, hiszen a Rubin panzió rendezvényépületként is szolgál, mely fűthető. Így az év minden hónapjában szeretettel várjuk a házasodni kívánó párokat tökéletesen megszervezett vidéki esküvői helyszínünkön.

Mi az egyedi események és különleges alkalmak megszállottjai vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy nálunk az álmok valóban valósággá válnak!

Az első perctől kezdve mellettetek állunk, fogjuk a kezeteket, hogy tapasztalatainkkal, ötleteinkkel, rutinunkkal végig kísérjünk benneteket ezen az izgalmas utazáson.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat amennyiben vidéki esküvői helyszínt keresel.

Rubin panzió és rendezvénypark
Lakodalom

Rubin panzió és rendezvénypark, étterem, szállás, wellness, esküvő-a tökéletes vidéki esküvői helyszín