Rubin Panzió

HETI MENÜ

Heti menü a Rubin vendéglőben házhozszállítással is

Hétről hétre összeállítunk egy praktikus kis menüsort, hogy ötleteket adjunk a heti ebédhez!

Tájékoztatjuk önöket, hogy éttermünkben kiváló lehetőség van választani 2 féle menüink közül, és emellett INGYEN, ki is szállítjuk azokat.

Éttermünkben számos finom és különleges étel közül választhatnak, amelyeket akár a helyszínen, akár otthonukban is élvezhetnek.

Az éttermünkben kapható ételek friss összetevőkből készülnek, széles választékunk révén pedig mindenki megtalálhatja az ízlésének és étrendi igényeinek megfelelő fogást.

Emellett kiváló lehetőséget kínálunk a nyugdíjas vendégeknek is!

A Humán Szolgáltatóval való szerződéskötés révén jelentős kedvezményeket kaphatnak menüink árából, így azok még kedvezőbb áron elérhetőek a nyugdíjas vendégeink számára.

A rendelést pedig könnyedén leadhatják telefonon vagy online is, és mi pedig gyorsan és megbízhatóan szállítjuk a megrendelt ételeket akár a kényelmes otthonukba is.

Az egyszerű rendelésfolyamatunk és a rugalmas kiszállítási lehetőségeink révén a vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy kényelmesen élvezhetik a finom ételeinket otthonukban is.

Összességében, éttermünk kiváló és kedvező lehetőséget nyújt a nyugdíjas vendégeinknek is, a finom ételeink élvezetére, akár helyben, akár otthonukban.

heti menü házhozszállítással Gyomaendrőd

+36 (30) 941 8954

HETI MENÜ

AKTUÁLIS HETI ÉTEL MENÜNKET FACEBOOK OLDALUNKON TALÁLJA (KLIKK IDE)