Rubin Panzió

ÉTTERMÜNK

Rubin Panzió

Vendéglőnkről

Vendéglőnket szállóvendégeink javaslatára és kérésére hoztuk létre, hogy általa teljeskörű szolgáltatással tudjuk kielégíteni a hozzánk pihenni, üdülni ellátogató családok, vagy éppen átutazóban lévő üzletemberek igényeit.

A közel 200 fő befogadására alkalmas vendégtér teljesen elkülönülten működik a panziótól, nem zavarva a szállóvendégek nyugalmát, de kellemes környezetet biztosítva a városból hozzánk kilátogató, vagy az átutazóban erre járó éttermet kereső vendégeinknek.

Vendéglőnk működtetését tekintve főként a családi és baráti rendezvények, lakodalmak, ballagások, értekezleteket követő ebédek megrendezésére szakosodott.
A zárt vendégtérhez szorosan kapcsolódó kerti kiülőkkel beépített terasz party jelleget biztosít a nyári rendezvényeink lebonyolításához.

Étlapunk összeállításánál a magyaros konyha ízvilágát céloztuk meg, de terveink között szerepel különböző országok konyhájának megismertetése is vendégeinkkel gasztronómiai hetek keretében.
Étlapunkat évszaknak megfelelően frissítjük, módosítjuk, bízva benne, hogy ételeink között minden vendégünk talál kedvére valót. A vendéglőben vállaljuk családi, baráti, vagy céges rendezvények lebonyolítását.

Az éttermet az adott évszak időjárásának megfelelően tudjuk vendégeink kényelmébe állítani.
Télen mediterrán hangulatú fűtött helyiség hófedte fákkal övezve, nyáron a kellemes melegben oldalfalainak nyithatósága folytán kellemesen szellős nyári kerthelyiség, míg a kánikula beköszöntésekor kellő klímatizálás mellett hűsítő környezetben tölthetik el ebédjüket, vacsorájukat vendégeink.
A parkoló teljes területe kamerával megfigyelt terület.

Lakodalom
Étterem a Rubin panzióban, Gyomaendrődön
Étterem a Rubin panzióban, Gyomaendrődön
Rubin panzió vendéglő menü
Rubin panzió étlap
Rubin panzió vendéglő menü

Üdvözöljük éttermünkben Gyomaendrődön!

 

Fedezze fel az ízek világát Gyomaendrődön található Rubin panzió éttermében!

 

Ha minőségi étkezésre vágyik és Gyomaendrődön jár, ne keressen tovább éttermet! Az éttermünk büszkén kínálja a város legfinomabb ételeit és legkülönlegesebb ízeit. Csapatunk szenvedélyesen dolgozik azon, hogy minden vendégünk kivételes és emlékezetes ételélményben részesüljön.

 

Friss és helyi alapanyagok

 

Ételeink elkészítésénél a legmagasabb minőségi standardokat tartjuk szem előtt. Csak a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, amelyeket gondosan válogatunk ki a helyi termelőktől. Így biztosítjuk, hogy minden fogásunk friss és ízletes legyen.

 

Sokszínű menü

 

Étlapunkon megtalálható minden, ami a gasztronómia világában élvezetes és ízletes. Legyen szó húsételekről, halakról, vegetáriánus fogásokról vagy édességekről, garantáljuk, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes választást. Különleges ajánlatainkat rendszeresen frissítjük, hogy mindig új ízeket kínálhassunk vendégeinknek.

 

Hangulatos környezet

 

Éttermünk kellemes és barátságos atmoszférával várja vendégeit. A gerendás és elegáns berendezés, valamint a kényelmes ülőhelyek tökéletes környezetet teremtenek az étkezéshez és a pihenéshez. Legyen szó romantikus vacsoráról, baráti összejövetelről vagy családi ebédről, nálunk mindig otthon érezheti magát.

 

Kivételes kiszolgálás

 

Vendégeink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Képzett és barátságos személyzetünk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek a lehető legjobb élményt nyújtsa. Figyelmesen és odafigyeléssel válaszolunk minden igényre, hogy vendégeink minden pillanatban kényeztetve érezzék magukat.

 

Látogasson el hozzánk!

 

Várjuk Önt és szeretteit éttermünkben, hogy átélhessék a minőség és az ízek harmoniáját. Legyen szó különleges alkalomról vagy egyszerűen csak egy kellemes étkezésről, éttermünk mindig készen áll arra, hogy kiszolgálja Önt. Élvezze a finom ételeinket!