A cég életében a vállalati kultúra, a kollegák viszonya és jóléte alapjaiban határozza meg a sikereket, így a bevétele növekedését is

 

 

Természetesen sok más feltételnek is teljesülnie kell ahhoz, hogy valóban jól alakuljanak a számok – azonban ma már bizonyított tény, hogy a céges csapatépítő programok is nagyban hozzájárulnak a növekedéshez

 

 

Nézzük, mire számíthatsz, ha foglalkozol a csapatépítéssel!

Céges csapatépítő programok előnyei

 

A céges csapatépítő programok elsődleges feladata, hogy a kollegákat közelebb hozza egymáshoz. A közös élmények szerzése, a vállalaton kívüli, munkamentes közös programok megélése segíti, hogy jobban megismerjék egymást kollegáid, nagyobb kötődés alakuljon ki közöttük.

 

És hogy mit eredményez mindez?

 

Azok a kollegák, akik jól érzik magukat a munkahelyi környezetben, jó viszonyt ápolnak a többiekkel, a kutatások alapján lojálisabbak lesznek a céghez is – ezzel pedig csökkentheted a fluktuációt. Ugye, nem kell magyaráznunk, hogy ez milyen fontos?

A magas fluktuáció nem csak hosszú és költséges toborzási folyamathoz vezet, de az új kollegák újra és újra betanításához is, amely végső soron kihatással van a bevételre is.

Ezen kívül a céges csapatépítő programok elősegítik, hogy a kollegák jól tudjanak csapatként működni: a közös érdekében együtt dolgozni, a kommunikáció fejlesztésével eredményeket elérni pedig a legjobb, ami vállalatoddal történhet!

 

Céges csapatépítő programok – Hogyan állj neki a szervezésnek?

 

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd Te is bevezetni a céges csapatépítő programokat a vállalati kultúrába, ideje elgondolkodni azon is, hogy mikor és hogyan, hol tedd ezt meg.

Általában egy cég esetében javasolt legalább évi 2-3 alkalommal megtartott céges csapatépítő program, amelyet akár valamilyen eseményhez is kapcsolhatsz (pl.: karácsonyi buli, nyáriindító vagy évzáró, évindító stb.)

Azt, hogy milyen típusú céges csapatépítőt érdemes szerveznetek, Neked kell eldöntened.

A kollegákat ismerve könnyű lesz a választás: inkább egy kellemes céges csapatépítő vacsorára, vagy egy kalandos, programokkal teli céges csapatépítő programra van szükségetek?

Esetleg beleférne egy céges csapatépítő buli is, vagy akár egy többnapos céges nyaralás is?

Céges csapatépítő program helyszínben segítségedre lehetünk!