A nagy napra való felkészülés során minden szerelmes pár tökéletes idillt képzel el

 

És nem alaptalanul, hiszen az esküvő a kapcsolatuk egyik legfontosabb mérföldkövéhez vezet: összekapcsolják jövőjüket egy életre

 

Az előkészületek közül pedig kiemelkedik az esküvői helyszín kiválasztása. Hiszen ez adja az egész esemény alapját, meghatározza a nap hangulatát és varázsát. Egyre többen álmodják meg vidéki esküvői helyszínen az esküvőjüket, távol a városok zajától, a természet szépségeitől övezve, egy elbűvölő, privát, mégis reprezentatív környezetben.

 

Miért válasszunk vidéki esküvői helyszínt?

Miért válasszunk vidéki esküvői helyszínt?

Ha valóban különleges napot szeretnénk megteremteni, akkor a vidéki esküvő az ideális választás!

A Rubin panzió és rendezvénypark egyedi megjelenésű épülete, a kifinomult rendezvényterem és a körülötte elterülő, gyönyörűen megtervezett, több hektáros zöld terület, olyan elem, ami szabadjára engedik a fantáziát a legszebb pillanatok megtervezéséhez. Van-e ennél idillibb vidéki esküvői helyszín?

Esküdjön örök hűséget Gyomaendrőd naplementéjében, majd lássa vendégül meghívott szeretteit a Rubin Panzió és rendezvénypark exkluzív kialakítású, elegáns berendezésű éttermében. Koronázza meg az eseményt egy olyan vacsorával, amely mennyei gasztronómiai élményekkel és bőséges fogásokkal ajándékozza meg a lakodalom résztvevőit.

 

Mitől különleges egy vidéki esküvői helyszín?

 

A vidéken tartott lagzi előnyei kézzel foghatóak: távol a nagyváros zajától, gyönyörű környezetben, szinte már más dekorációra sincs szükség, hiszen a természet meghitt háttért biztosít. A Rubin Panzióban pedig a vidéki romantika egyedülállóan érvényesül, nyugodt környezetben, meghitt hangulattal. Ez teszi igazán bensőségessé az eseményt.

Ettől válik igazán egyedivé egy vidéki esküvői helyszín.

És persze attól, hogy sokkal szabadabb és kötetlenebb, mint egy nagyvárosi menyegző. A Rubin panzió és rendezvényparkban ugyanis lehetőség van a vendégek számára, hogy akár egy egész hétvégét eltöltsenek, harmóniában és békében készülhessenek a nagy napra, és utána ugyanolyan nyugalomban ki is pihenjék az izgalmakat.

A Rubin panzió különleges hangulatú szobákkal és az extra szolgáltatásokkal kiegészült, zavartalan pihenést biztosító wellness részlege teszik teljessé a vidéki esküvői helyszín biztosította, személyre szabott élményeket.

Jöjjön el hozzánk és álmodjuk meg együtt a tökéletes napot egy páratlan vidéki esküvői helyszínen! A Rubin panzió és rendezvénypark egy olyan hely, amely sok ide érkező kedves vendég szívét megdobogtatja, egy hely, amibe mindenki beleszeret…


Ha szívesen választaná a Rubin Panziót esküvője helyszínéül, kérjen ajánlatot itt.