Gyomaendrőd egy varázslatos város a Hármas-Körös partján, mely lenyűgöző vízi tájképekkel várja az idelátogatókat

 

A Hármas-Körös egy több mint 100 méter széles folyó, melynek átlagos mélysége 6 méter

Gyomaendrődön található Rubin Panzió szállás ajánlata

A régió híres a gazdag halállományáról és vadon élő állatok sokaságáról, ezért a horgászok és vadászok körében népszerű úticél. A Hármas-Körös és környéke lenyűgözi az embereket lenyűgöző természeti szépségével, tiszta vízével és gazdag élővilágával.

Ez az ideális hely a vízi tevékenységek és a természetkedvelők számára, hogy élvezhessék a folyó békés áramlását és a lélegzetelállító tájakat. Fedezd fel Gyomaendrőd varázslatos vidékét és lélegezd be a friss levegőt!

 

A Rubin Panzió számos szolgáltatást és kényelmi lehetőséget kínál itt Gyomaendrődön

 

A szállást kereső vendégek élvezhetik a wellness hangulatot, melyben élmény medence, jacuzzi, szauna és számos kikapcsolódáshoz szükséges lehetőség található.

A Rubin Panzió és rendezvénypark ideális választás mind az üzleti utazók, mind a turisták és a kikapcsolódni vágyók számára, hiszen közel található Gyomaendrőd  nevezetességeihez. A Rubin Panzió és rendezvénypark tökéletes helyszín konferenciák és események számára, felejthetetlen élményeket nyújtva. Ahhoz, hogy átélhesd a Rubin Panzió által kínált felejthetetlen pillanatokat, foglalj szobát most.

A barátságos és segítőkész személyzet gondoskodik arról, hogy a vendégek kellemesen és kényelmesen töltsék el az idejüket. Ne haboz, látogass el a Rubin Panzióba és élvezd a vidéki szállás környezetének varázslatos tájait és a szálláshely nyújtotta kényelmet!

 

A Hármas-Körös ártere – Gyomaendrőd, az Alföld második legnagyobb és Magyarország legtisztább vizű folyója

 

Jellemző halfajok: ponty, harcsa, csuka, süllő, kősüllő, márna, menyhal, balin, kecsege, keszegfélék, amur, busafajok

Gyomaendrőd városa mellett kanyarog, egy olyan tájat kínálva, amely a vidék legszebb vízparti látványával büszkélkedhet. A folyó tiszta vizével és széles felszínével, amely körülbelül 100 méter széles. A Hármas-Körös gazdag hal- és vadállománya miatt is, amely vonzza a horgászokat és a vadászokat is.

Azonban fontos megemlíteni, hogy a folyórendszer jelentős átalakításon ment keresztül vízszabályozási munkálatok során.

A vízterület adatai, információk:

Hossza: 91,32 fkm (teljes szakasz)
Területe: 745 ha
Mederszélesség/mélyég: 80-100 méter/2-10 méter
KHESZ kezelésben lévő szakasz: 12 fkm – 91,32 fkm, 561 ha
Víztérkód(ok): a Kettős- és Sebes-Körös összefolyástól (91,3 fkm) a Szelevény község keleti határában lévő gátőrházig (12 fkm) (víztérkód: 04-201-1-1)
a HECSMSZ-el együttműködésben a Szelevény község keleti határában lévő gátőrháztól (12 fkm) a Tisza torkolatig (0,0 fkm) (víztérkód: 06-005-1-1)

Ez a változtatás jelentős hatással volt a vidék vízrajzára és a térségben élő növény- és állatvilágra. A Hármas-Körös és környéke természetes szépségével, tiszta vízével és gazdag biodiverzitásával lenyűgözi az embereket, így ideális helyszínt kínál a vízi tevékenységek és a természet szerelmeseinek, hogy élvezhessék a folyó békés áramlását és a vidék lenyűgöző tájait.

A vidék folyóparti tájai festői szépségűek, és egyedülálló lehetőséget kínálnak a természet szerelmeseinek, hogy felfedezzék a környező erdőket, réteket.

A Hármas-Körös és Gyomaendrőd vidéke tökéletes úti cél a horgászok és a természet szerelmeseinek. A folyó és annak környezete békét és nyugalmat sugároz, miközben lehetőséget ad a kalandokra és a felfedezésre. Legyen szó horgászatról, vagy csak egyszerűen a természet szépségének élvezetéről, a Hármas-Körös és Gyomaendrőd varázslatos tájai felejthetetlen élményeket kínálnak mindazok számára, akik felkeresik ezt a csodálatos vidéket.

 

A Rubin Panzió Gyomaendrőd egyik legkiválóbb szálláslehetősége, amely lenyűgöző környezetben várja vendégeit

 

Ha Ön is szeretné élvezni a vidék varázslatos tájait és kikapcsolódni a Hármas-Körös mellett, akkor a Rubin Panzió a tökéletes választás

 

Kényelem és elegancia

A Rubin Panzióban minden elképzelhető kényelemmel és eleganciával találkozhatsz. A szálláshely modern és ízléses berendezése, valamint a figyelmes személyzet gondoskodik arról, hogy vendégek igazán otthon érezzék magukat. A tágas és kényelmes szobákban kényelmes ágyak, síkképernyős TV és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, hogy a vendégek mindig kapcsolatban maradhassanak a külvilággal.

 

Lenyűgöző táj és aktív kikapcsolódás

 

A Rubin Panzió ideális kiindulópont a Hármas-Körös és Gyomaendrőd vidékének felfedezéséhez. A gyönyörű természeti környezetben lehetőség nyílik különböző tevékenységek kipróbálására. Ha szereted a horgászatot, a folyó gazdag halállománya biztosan lenyűgöz majd. Emellett a vendégeknek lehetőségük van hajókázásra is a folyón, ahol élvezhetik a csendet és a nyugalmat.

Szolgáltatások a vendégek kényelméért

 

A Rubin Panzió számos kényelmi szolgáltatást kínál, hogy vendégei minden igényüket kielégíthessék. A szálláshelyen étterem is található, ahol a vendégek finom ételeket és italokat fogyaszthatnak. Emellett a panzió rendelkezik wellness-részleggel is, ahol a vendégek relaxálhatnak és felfrissülhetnek a pihenésük során. A gyerekek sem fognak unatkozni, mivel a Rubin Panzió külön gyerekjátszóteret is biztosít.

 

Foglalj szállást most és élvezd a kényelmet

 

Ha Te is szeretnél részese lenni a Rubin Panzió nyújtotta felejthetetlen élményeknek, foglalj szállást most. A panzió barátságos és segítőkész személyzete mindent megtesz azért, hogy vendégei kellemes időtöltést és kényelmet élvezhessenek. Ne habozz, látogass el a Rubin Panzióba, és élvezd Gyomaendrőd varázslatos tájait és a szálláshely nyújtotta kényelmet!